Laminálás

Nátus Másolda

Üzleteinkben pár perc alatt tartóssá teheti fontos iratait, kedvenc képeit. Többek között ajánljuk éttermek, kávézók ét/itallapjához, oklevelekhez, külső téren elhelyezni kívánt hirdetésekhez.

Laminálható méretek:

  • A5 (210 x 148,5 mm),
  • A4 (297 x 210 mm),
  • A3 (420 x 297 mm)

Hozott anyagnál - annak egyedi adottságai miatt – a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat, hogy esetlegesen megsérül, így arra felelősséget vállalni nem tudunk.

A mindennapi életben gyakran használt eljárás, melyet másképpen meleg fóliázásnak vagy tasaklaminálásnak is nevezhetünk. A folyamat során, egyik oldalán nyitott másikon zárt fólia közé tesszük az általunk laminálni kívánt nyomathordozót, majd ezután a lamináló gépen átengedjük, és így a hőre aktiváló fólia rátapad/ráég a felületre. A laminálóban lévő hengerek biztosítják a nyomást a terület egészén így biztosítva a buborékmentes sima felületet. Ezáltal meg tudjuk védeni a legtöbb külső behatástól. 

Természetesen a Nátus Másoldá-nál a tasaklaminálás üzletünkben igénybe vehető. Gyors művelet, mely igényes megjelenést biztosít a dokumentumoknak pl.: oklevél, étlap, fénykép, stb. számára.

Üzleteinkben különböző típusú, méretű fóliák közül lehet választani igény szerint. Felhasználási területei nagyon különbözőek lehetnek; a nagyalakú plakátoktól (A/3) a névjegykártya méretig kis és nagy mennyiségben egyaránt.

Főbb típusaink közé sorolhatjuk:

• normál laminálás: mindennapi használathoz, fényes kivitelben, 75-80 µ vastagságú fóliával, felhasználható: képek, árlisták, szórólapoknál

Sokrétű felhasználása miatt igen elterjedt művelet a laminálás akár a mindennapokban akár speciális alkalmazásról legyen szó.

Árlista:kérném , hogy az üzletben vagy valamelyik elérhetőségünkön érdeklődjenek!

  • A/5-ős
  • A/4-es
  • A/3-as

 

Rólunk röviden

Pápa belvárosának szívében várjuk kedves vendégeinket fénymásolással, nyomtatással és szkenneléssel kapcsolatos szolgáltatásainkkal, valamint széles választékban megvásárolható iroda- és írószerkínálatunkkal.

Fotótár

Elérhetőségeink

Cím: 8500 Pápa, Március 15. tér 15.
Tel. szám: +36 89 320 836
Mobil: +36 70 397 8171
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Nyitva tartás:
H-P: 7:30-17:00 Sz: 9:00-12:00 V: Zárva
(A nyitva tartás ünnepnapokon változhat, erről a FB oldalunkon és az üzletben tájékozódhat)