Szkennelés

Nátus Másolda

Szkennelés (Scan)

Színesben történő szkennelésre (scannelésre) mindenféle megkötés nélkül van lehetőség. Viszont okiratokat, hivatalos dokumentumokat, iratokat, igazolványokat, bizonyítványokat, belépőkártyákat-jegyeket, stb. színesben kizárólag MÁSOLAT vízjellel vagy feket-fehérben másolunk/nyomtatunk.

Jogvédett tartalmakat semmilyen módon nem áll módunkban szkennelni.

Információ

• Szkennelés színesben, fekete-fehérben, akár kétoldalasról, vagy A3-as méretről is. A feltüntetett árak A3, A4, vagy kisebb méretű dokumentumokra vonatkoznak. Egyéb feladatok (pl. részletek mentése, szerkesztése) szerkesztési díjjal járnak.

Szkennelés fekete-fehérben  A/2-A/0 méretig, csak PDF formátumban

• Színesben PDF és JPG, fekete-fehérben PDF és JPG formátumokban szkennelünk, maximum 600 dpi felbontásban. További beállításokra is van lehetőség a szkennelés minőségének javítására; úgy mint fényerő beállítás, szöveg, fénykép vagy vegyes (szöveg/fénykép egy lapon).

• A dokumentumokat pendrivera másoljuk, vagy számítógépünkről saját e-mail fiókunkból át tudjuk küldeni a kért e-mail címre.

Árlista: kérném , hogy az üzletben vagy valamelyik elérhetőségünkön érdeklődjenek!

  • A/4-es 1 oldal
  • A/3-as 1 oldal
  • A/2 - A/0+ 

Rólunk röviden

Pápa belvárosának szívében várjuk kedves vendégeinket fénymásolással, nyomtatással és szkenneléssel kapcsolatos szolgáltatásainkkal, valamint széles választékban megvásárolható iroda- és írószerkínálatunkkal.

Fotótár

Elérhetőségeink

Cím: 8500 Pápa, Március 15. tér 15.
Tel. szám: +36 89 320 836
Mobil: +36 70 397 8171
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Nyitva tartás:
H-P: 7:30-17:00 Sz: 9:00-12:00 V: Zárva
(A nyitva tartás ünnepnapokon változhat, erről a FB oldalunkon és az üzletben tájékozódhat)